DJOGT

DJOGT
Biography
Dj OGT neix l’any 2008 després de moltes festes entre amics, sempre lligat a la música del carrer comença punxant per aniversaris i clubs de la ciutat de Reus amb l’objectiu de que l’assistent es passi la nit ballant sense parar. Les influencies van desde la millor rumba catalana amb totes les seves fusions amb ska, flamenc, reggae, llatina, punk y ara amb les noves generacions de rumba amb baseselectròniques o funky (anomenada Achilifunk i mesclada per Txarly Brown) fins lo millor del mestissatge, Balkan, Fanfarria, Swing, Latin Beats, Afrobeats i tota classe de ritmes que crearan una atmòsfera que farà disfrutar a la gent a lo gran! Tot això i més està batejat com AGRORUMBA Y OLÉ! La rumba del camp, la rumba del carrer!!
En les influencies més destacades es busca mesclar els grups emergents de la rumba, essent un DJ que promociona sobretot la nova rumba del segle XXI barrejant-les amb les primeres rumbes del nostre país.
Dj OGT ha punxat per gran part de les principals sales de les capitales Europees, des de Londres al Regne Unit (Rich Mix, Camino o Passing Clouds), a Catania (Sicilia – Italia) a la Sala Zo, al The Bankers de Bucarest (Rumania) passant per Es Claustre de Maó (Menorca), Les festes de Tolosa i Lazkao (Euskal Herria) i l’Aplec dels Ports de Vilafranca del Cid (Castelló) fins a les principals sales del principat com la Sala Apolo de Barcelona, Lo Submarino de Rasquera, la Salamandra d’Hospitalet, La Faktoria d’Arts de Terrassa, al Mundo Canibal, La Boite de Lleida, la Sala Zero de Tarragona o  festivals com l’Acampada Jove, Les Festes de Gracia, Simbiruta.
També ha compartit cartell amb bandes com Los Chichos, La Pegatina, Muchachito Bombo Infierno, Sargento Garcia, New York Ska Jazz Ensemble, Albert Pla, Los Delinqüentes, La Troba Kung Fu, Kiko Veneno o Canteca de Macao, y compartida la sessió amb dj’s com Dj Panko (Ojos de Brujo, guanyador d’un grammy Llatí), Dj Sargento (Sargento Garcia), Supa Bassie, Dj Cal Jader (Movimientos London), Dj Pachanguito (Sevilla), Dj Maadraassoo, Supercola Dj’s, Dj Ninhodelosrecaos i Dj Seerch (La Pegatina), Dj Nafentt (Salamandra), Dj Mackueing (Lo Submarino), Dj BULL (EH) i un llarg etcètera!